2min

Tags in dit artikel

, ,

Er lijkt geen einde aan te komen, EA heeft weer een nieuwe versie van De Sims uitgebracht. Dierenverhalen is speciaal gemaakt voor mobiel gebruik, zoals op een laptop. Het is gebaseerd op de Sims 2 Huisdieren, hier zijn meer dan vijf miljoen exemplaren van verkocht, dus deze versie zal ongetwijfeld ook weer een succes worden.

De Sims: Dierenverhalen is het tweede spel in de nieuwe serie ‘verhalen’. Met dit speltype kun je de levens van Alice of Steven volgen en hun huisdieren. De beide verhalen bevatten twaalf hoofdstukken. De bedoeling is dat je Alice, wiens huis in beslag wordt genomen door een rijke landeigenaar genaamd Diana an Zaai, moet redden. Je moet er voor zorgen dat dit huis niet wordt ingenomen. Het karakter Steven wordt lastiggevallen door de kat van zijn nichtje, die zijn vrijgezellenleventje op de kop zet.

"Met De Sims Dierenverhalen kun je in de zomer van een lekker lang verhaal genieten," aldus Rod Humble, Hoofd The Sims Division. "Wat zo leuk is aan De Sims Dierenverhalen, is dat de volledige Sims-beleving er ook in zit. Dus je kunt het verhaal volgen en daarna verder spelen met de personages, je eigen weg volgen wanneer je maar wilt of je eigen Sims creëren en een virtueel leven leiden. Het spel is speciaal ontwerpen om goed op laptops te draaien, dus ideaal om op het strand of op vakantie te spelen."

De Sims Verhalen is een aparte serie, je hebt dus geen andere Sims spellen nodig om deze versie te kunnen spelen. De volgende versie staat overigens ook al op stapel, Sims Eilandverhalen verschijnt begin 2008.