1 min

Tags in dit artikel

De onafhankelijke product- en prijsvergelijksite Kieskeurig.nl is een samenwerking aangegaan met de Europese reissite Ebookers, autoverhuursite Holiday Cars en hotelaanbieder Expedia. Hierdoor heeft Kieskeurig nu een zeer uitgebreid, in de site geïntegreerd reisgedeelte.

Door de boekingsengine voor vliegtickets van Ebookers te gebruiken, wordt het reisgedeelte op de site meer geïntegreerd in het standaardformat van Kieskeurig. Dat format is erop gericht om het aanbod van verschillende leveranciers gemakkelijk te vergelijken. Tot op heden had Kieskeurig op reisgebied alleen doorlinks naar verschillende aanbieders. Nu is het mogelijk om direct op Kieskeurig.nl beschikbaarheid en prijzen te vergelijken op het gebied van vliegtickets, hotels en autohuur. Deze kunnen ook rechtstreeks op de site van Kieskeurig worden geboekt. In een later stadium zal ook het aanbod op het gebied van kamperen, last minute reizen, stedentrips, vakantiewoningen, weekendjes weg, wintersport en zonvakanties geïntegreerd worden in het Kieskeurig format.

Door de samenwerking met Ebookers kunnen consumenten nu via Kieskeurig.nl bijna alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Ebookers biedt namelijk vier miljoen vluchtaanbiedingen naar bestemmingen over de hele wereld via meer dan 175 luchtvaartmaatschappijen, van KLM tot Easyjet. Janet Sellis, directeur van Kieskeurig: “Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle relevante categorieën en partijen in de reiswereld worden afgedekt op KIESKEURIG. Maar voor bijvoorbeeld de module last-minutes hebben we nog wat meer tijd nodig.”