Vierde editie IoT Convention staat in het teken van Industry 4.0

Op woensdag 19 juni gaat de vierde editie van de IoT Convention door in congrescentrum Lamot in Mechelen. Dit jaar staat Industry 4.0 extra in de kijker. Techzine is mediapartner van het event en mag lezers een mooie korting aanbieden op hun ticket.

Een studie van IoT Analytics verwacht dat de wereldwijde IoT-markt de komende jaren groeit van 134 miljard euro in 2018 naar 1.393 miljard euro in 2025. Ruim 21 procent van deze markt heeft betrekking op toepassingen in de industrie.

Smart Industry of Industry 4.0 is dan ook hét thema van deze editie van de IoT Convention. Met telkens bijna 1.000 bezoekers is het de grootste IoT-conferentie van de Benelux. Bedrijven, overheden en dienstenorganisaties maken kennis met experten en ontdekken de laatste trends.

IoT & Industry 4.0

Dit jaar slaat organisator Brewery of Ideas de handen in elkaar met 3IF.be om in tandem met de IoT Convention ook de vijfde editie van de Industry 4.0-conferentie te hosten. “Onze samenwerking met 3IF.be laat toe om dit jaar extra aandacht te geven aan het enorme potentieel van IoT in de maakindustrie”, vertelt Peter Buelens, CEO van Brewery of Ideas.

iot convention topics

Naast Smart Industry blijven ook Smart Mobility, Smart Cities en Smart Living belangrijke topics op het evenement. Bedrijven, gemeenten en openbare instellingen die slimme oplossingen willen introduceren om de kwaliteit van hun diensten te verhogen of nieuwe kansen te creëren, komen allemaal aan hun trekken.

“Niemand wil deze trein missen, en op dezelfde manier wil de conferentie zowel industrie, alsook beleidsmakers en besturen laten kennis maken met het potentieel van IoT en de toegevoegde waarde van een actieve IoT-strategie”, besluit Ulrich Seldeslachs, CEO van 3IF.be.


Internet of Things Convention Europe & Industry 4.0 Conference vindt plaats op woensdag 19 juni, in congrescentrum Lamot in Mechelen. Deelnemers zijn welkom vanaf 8:30 en de conferentie zelf start om 9:30. Geïnteresseerden kunnen nu profiteren van een Techzine-korting op hun ticket via onderstaande link:

Klik hier en geniet van een mooie korting op je ticket!

 

Meer informatie, een agenda en overzicht van de sprekers vind je op www.iot-convention.be. Techzine is mediapartner en zal verslag uitbrengen op het event.