Kom naar de Belgian Cyber Security Convention op 16 oktober

Op woensdag 16 oktober gaat de derde editie van de Belgian Cyber Security Convention door in Mechelen. Meer dan 600 bezoekers worden verwacht voor een dag gevuld met boeiende internationale sprekers en netwerkmomenten. Als mediapartner kunnen we onze lezers een mooie korting aanbieden op hun toegangsticket. 

De Belgian Cyber Security Convention stimuleert bedrijven om in hun dataveiligheid en security te investeren, door het hele veld van IT-specialisten bij elkaar te brengen voor een dag gevuld met unieke netwerk- en leermomenten.

Elk bedrijf kan én zal gehackt worden, en kmo’s vormen een steeds aantrekkelijker doelwit. Daarom wordt dit jaar een nieuw track geïntroduceerd, dat zich specifiek richt op kleine en middelgrote ondernemingen, met praktisch advies dat je onmiddellijk in jouw bedrijf kan implementeren.

Daarnaast staan meer dan 25 nationale en internationale sprekers garant voor een dag vol informatieve sessies in de bestaande tracks: Governance & Practices, Technology & Innovation, Platforms & Tools en Compliance & Legal. Het volledige programma vind je hier.

De derde editie van de Belgian Cyber Security Convention gaat door in congrescentrum Lamot in Mechelen op woensdag 16 oktober 2019. De conferentie wordt georganiseerd door Brewery of Ideas, in samenwerking met het Centrum voor Cybersecurity België (CCB), de Belgische Cyber Security Coalition, Agoria, LSEC, KU Leuven en Solvay Business School.

Korting op je ticket

Techzine is mediapartner van de conferentie en kan zijn lezers een mooie korting aanbieden op hun ticket. Registreer je via onze link en betaal slechts 70 euro in plaats van 125 euro. Met een ticket krijg je toegang tot de volledige conferentie, inclusief plenaire sessies, workshops, demoruimte, lunch en versnaperingen.

 

BCSC partner techzine kortinglink