1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

In het systeem van de Amerikaanse telecomprovider AT&T is afgelopen weekend een witte iPhone 4s opgedoken. De melding van deze nieuwe iPhone is erg opvallend te noemen.

Bij deze melding word er namelijk gesproken over een "iPhone 4s White." Wat opvallend is aan dit toestel is dat er geen opslagcapaciteit wordt vermeld en er daarnaast ook een kleine letter s achter de 4 te vinden is. Apple werkte in het verleden enkel met hoofdletters achter haar cijfers. Zo werd er altijd een hoofdletter G gebruikt bij de eerste drie generaties iPhone en was bij de snellere versie van de 3G, de 3GS ook de letter S een hoofdletter. Daarnaast verwachten waarschijnlijk veel mensen dat er eerder een zwarte versie op de markt zal komen dan een wit exemplaar. Dit is te wijten aan de lange tijd die het duurde voordat er een witte versie van de iPhone 4 op de markt was.

Met het uitkomen van dit nieuws zou het gerucht dat er twee nieuwe iPhone’s uit komen ineens een stuk geloofwaardiger lijken. Het valt dan wel te verwachten dat de lancering van de iPhone 5 die de meeste ingrijpende aanpassingen heeft gekregen uitgesteld wordt. Wij raden echter aan te wachten totdat Apple met een verklaring komt. Het is namelijk niet de eerste keer dat een dergelijk nieuwtje nep blijkt te zijn.