1 min

Tags in dit artikel

, ,

Antec heeft recentelijk een nieuwe voeding gelanceerd in de EarthWatts Green-serie. Het betreft de Antec EarthWatts EA-750 Green, een voeding met een vermogen van 750 Watt.

De EA-750 Green is uitgerust met de ATX12V v2.3-standaard en maakt gebruik van een actieve vorm van PFC. De voeding beschikt over vier 12V-lijnen. Daarnaast is de voeding uitgerust met een 135 mm ventilator met dubbele kogellagers, een MTBF-waarde van 100.000 uur en verscheidene interne beveiligingen in de circuits om bijvoorbeeld "over voltage" of "over temperature" tegen te gaan.

De voeding van Antec is gecertificeerd met een 80Plus Bronze-certificatie. Daarnaast beschikt de voeding ook over certificaten voor SLI van NVIDIA en CrossFireX-configuraties van AMD.

Christoph Katzer, directeur van de afdeling Voedingen bij Antec, zegt het volgende over de nieuwe voeding: "De EarthWatts Green-serie is een serie die betrouwbaar, stil en energiezuinig is. Enthousiastelingen en systeembouwers die een efficiënte en kostentechnisch interessante voeding zoeken moeten eens kijken naar de EA-750 Green – een voeding waarmee de gebruiker geld bespaart en het milieu beschermt, zonder daarbij in te hoeven leveren op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid."

De adviesprijs van Antec’s EarthWatts EA-750 Green bedraagt zo’n 129,95 dollar. Standaard wordt de voeding geleverd met een garantie van 3 jaar.