1 min

Tags in dit artikel

, ,

Fujitsu heeft deze week op de Ceatec Electronics beurs in Japen een nieuw smartphone-concept laten zien, de smartphone heeft twee aanraakschermen. Wanneer en of deze smartphone zal worden gelanceerd is niet duidelijk.

Fujitsu heeft op de beurs in Japan, de Ceatec Electronics, een nieuw concept voor een smartphone vertoond. De smartphone is ontworpen voor het gebruik van de nieuwe datadienst LTE, ook wel Long Term Evolution genoemd. Met deze verbinding wordt een downloadsnelheid van 75 Mbps mogelijk, dat is een paar keer sneller dan de huidige 3G-netwerken. De nieuwe netwerk-soort LTE wordt waarschijnlijk in december in Japan gelanceerd door het Japanse telecombedrijf NTT DoCoMo.

foto:Engadget

De smartphone kan op verschillende manieren opengeklapt worden en als je hem dichtklapt lijkt het gewoon op een normale smartphone. Door de multifunctionele scharnieren tussen de twee schermen kan je de telefoon gebruiken zoals je hem zelf graag vast hebt. De twee schermen hebben een resolutie van 960 x 480 pixels.