Brother en Kofax werken samen voor verspreiding ControlSuite

Brother International Europe en Kofax gaan samenwerken. Het doel van deze samenwerking is om ControlSuite wereldwijd te verdelen. Met ControlSuite biedt Kofax een geïntegreerde oplossing voor een reeks Brother-laserprinters, multifunctionele printers en inkjetprinters. 

“Kofax is verheugd over de samenwerking met Brother”, verklaart Chris Strammiello, Senior Vice President Channels bij Kofax. Strammiello vertelt dat de scanners en multifunctionele printers van Brother in combinatie met de beveiligings- en automatiseringssoftware van Kofax een uitgebreide oplossing zullen bieden.

ControlSuite is een moderne software voor printbeheer, documentopslag en -beveiliging. De oplossing beheert, beveiligt en regelt ook vrijwel elk aspect van documentdistributie via printen, scannen, routing en opslag in de hele onderneming. Deze gelijkvormige processen voor printen, scannen en de algehele workflow zorgen voor een optimale productiviteit.

Compatibiliteit met Brother-printers

Volgens Chris Marshall, directeur van Printing & Solutions voor KMO hebben “bedrijven meer kans op aanzienlijke materiële verliezen als gevolg van documentgerelateerde inbreuken dan op een gegevenslek”. Marshall beweert dat de comptabiliteit van Brother-toestellen met ControlSuite een oplossing brengt voor de belangrijkste uitdaging van veilig documentbeheer. De samenwerking zorgt ervoor dat informatie in de juiste handen terechtkomt met één enkele, gestroomlijnde oplossing die fouten inperkt en de productiviteit verhoogt

“Voor bedrijven van elke omvang speelt IT, en in het bijzonder informatiebeveiliging, een cruciale rol in documentbeheer en compliance”, aldus Jacqui Hendrix, Research Manager – European Imaging, Printing en Document Solutions bij IDC. “Bij het implementeren van een nieuwe documentbeheerstrategie moeten IT-professionals oplossingen zoeken die robuuste beveiliging bieden voor de wisselende en veranderende eisen op de werkplek”, gaat Hendrix verder. 

Dankzij de samenwerking met Kofax biedt Brother een breder scala aan beveiligingsoplossingen en kan zo organisaties helpen bij hun digitale transformatie. De nieuwe producten van Brother met de Kofax ControlSuite zullen vanaf het tweede kwartaal van 2020 beschikbaar zijn.