Orange geeft zakelijke klanten meer mobiele data

Orange vernieuwt zijn Shape-bundels voor professionele klanten. Vanaf 16 februari bevatten de verschillende formules twee tot drie keer meer mobiele data voor dezelfde prijs.

Tussen 2018 en 2019 steeg het gemiddelde mobiele dataverbruik van de Belgische Shape-klanten met 35 procent, tot 3,3 GB per gebruiker per maand. Om die groei bij te benen, breidt Orange zijn tariefplannen voor zakelijke gebruikers uit met meer data.

“Onze B2B-klanten voelen de noodzaak om zich te ontfermen over hun geconnecteerde medewerkers, door ze in staat te stellen om altijd en overal te werken en hun processen te digitaliseren”, verklaart Werner De Laet, Chief B2B bij Orange Belgium.

Vernieuwde formules

Vanaf 16 februari veranderen de tariefplannen als volgt, de prijzen blijven ongewijzigd:

  • Shape Light – 6 euro per maand – gaat van 50 MB naar 500 MB
  • Shape Basic – 12 euro per maand – gaat van 1 GB naar 2 GB
  • Shape Plus – 20 euro per maand – gaat van 3 GB naar 10 GB
  • Shape Ultimate – 30 euro per maand – gaat van 6 GB naar 20 GB

Voor klanten die het mobiele abonnement combineren met vast internet en telefonie (Shape & Fix) wordt de maandelijkse datapot verdubbeld. Shape Intense en Traveller blijven ongewijzigd, omdat in deze formules reeds onbeperkte data zit inbegrepen.

Orange laat tot slot nog weten dat elk Shape-abonnement gratis software voor cyberbeveiliging en fleet management solutions bevat.

Lees ook: Orange lanceert mesh-oplossing voor betere wifi. Orange Love-klanten die kampen met dode wifi-zones in huis, kunnen voortaan bij de operator aankloppen voor een mesh-systeem dat het bereik van het wifi-netwerk op een slimme manier uitbreidt.