2min

Tags in dit artikel

, , ,

Hij is weer wat laat deze week, maar we laten jullie graag in spanning wachten. Deze week weer een totaal zinloze USB-gadget, een fris achterwerk en een muzikale brillendoos. Veel leesplezier!

Kan het nog gekker? De USB-stropdas

De temperaturen stijgen weer wat en dat is voor enkelen toch wel de reden om er compleet belachelijk bij te lopen. Kijk nu bijvoorbeeld deze gadget: een stropdas met een ventilator. Ideaal voor als het warm is en geen airco in de buurt is. Ware het niet dat deze gadget aangesloten dient te worden op een USB poort. Conclusie: heb je op je werk geen airco, loop je graag voor gek en zit je de ganse dag achter een computer, dan is deze gadget misschien toch wel iets voor jou. En dan nog. De gadget is voor jou voor de luttele prijs van 25 dollar. Verbaast het dat deze gadget van Aziatische makelij is?

Een fris achterwerk: het airco-kussen

Wie zich na het dragen van de USB-stropdas nog niet fris genoeg voelt, moet maar eens de aanschaf van dit kussen overwegen. Het kussen is ideaal voor mensen die last hebben van overdadig transpireren op onaangename plaatsen, kortweg: mensen met een ‘zweetreet’. Vergeef ons het taalgebruik. Het kussen is, net als 85 procent van alle kussens, universeel. Dat wil zeggen dat je kunt genieten van een fris achterwerk in je sofa, achter je computer of zelfs in je auto. En dat frisheid niet echt goedkoop is, zien we terug in de prijs, zo’n 50 dollar. Het kussen werkt op batterijen.

Muzikale ogen: de brillendoos met speakers

Altijd al een originele brillendoos willen hebben? Dan is de multifunctionele brillendoos, Shady Beat, misschien wel iets voor jou. Met deze brillendoos kun je overal waar je maar wilt je muziek luisteren, op voorwaarde dat je een MP3-speler hebt. Het enige wat je hoeft te doen is MP3-speler aante sluiten, en de flatpanel NXT-speaker zorgt voor de nodige muzikale klanken. De brillendoos heeft een output van 8 watt. Verschillende motieven zijn verkrijgbaar. Deze brillendoos werkt op twee AAA-batterijen en is te koop voor 25 pond.

Ben je de laatste tijd op vakantie geweest en heb je in het buitenland een maffe gadget gezien, die we in de roundup moeten hebben? Of heb je gewoon ergens anders een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets subforum. Neem ook zeker eens een kijkje op gadget.nl voor andere leuke gadgets. Tot volgende week!