2min

Tags in dit artikel

,

Lian Li

Sinds de oprichting in 1983 is Lian Li niet meer van de markt af te duwen. De Taiwanese behuizingenfabrikant voor computers heeft in de afgelopen jaren een leuke groei doorgemaakt. Volgens Lian Li is het geheim achter hun kwalitatief uitmuntende producten de research- en developmentafdeling die ruim twintig jaar ervaring heeft. Hoge kwaliteit is het enige wat je bij Lian Li zult aantreffen, en eerlijk gezegd ben ik het daar wel mee eens.


Taiwanese vrouwen assembleren een behuizing.

Je komt het overal tegen, in de autobranche, de huishoudelijke artikelen en dus ook binnen de markt van computerbehuizingen. Ik doel op de unieke pareltjes van producten die je eens in de zoveel tijd voorbij ziet komen. Ferrari, Spyker, het zijn merken die zich profileren door hun exclusiviteit en kwaliteit. Misschien is het een lichtelijk kromme vergelijking maar ik mag wel stellen dat Lian Li zeker tot een dergelijke fabrikant behoort. Het enige wat men nog tegenhoudt is de prijs. Vandaag is het aan mij om jullie te overtuigen van de hoge kwaliteit en zal ik proberen de prijs te relativeren.

Prijs


De kast die we vandaag bekijken is te koop vanaf een prijs van €210 (exclusief verzendkosten). Zijn duurdere broertje kost om en rond de €250. Het voornaamste verschil tussen de beide kasten zit hem in de voorzijde. Bij de A71F is deze volledig geborsteld aluminium (wat naar mijn mening een zakelijkere uitstraling heeft). Zowel de eerstgenoemde als de laatstgenoemde worden geleverd met alle benodigde onderdelen om je pc te assembleren (schroeven, klemmen, brackets etc.) Vind je dus de A70F iets te futuristisch neem dan de A71F eens in overweging. Op het moment van schrijven zijn beide kasten goed beschikbaar en uit voorraad leverbaar bij de leverancier.