1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De investeringsmaatschappij Elevation Partners, waar ook U2 zanger Bono in deelneemt, heeft haar bod op de Britse spellenuitgever Eidos teruggetrokken. De investeringsmaatschappij deed het bod via EM Holdings.

Eidos, onder andere bekend van de Tombraider serie, was na een aantal jaren verlies rijp voor de verkoop. Elevation bood een halve Britse pond per aandeel. Ook SCi deed een bod op het bedrijf. Het bod van SCi kon echter op meer steun rekenen bij het bestuur en de aandeelhouders van Eidos.

Elevation heeft daarom haar bod nu weer ingetrokken. "EM holding heeft kennis genomen van de sterke steun voor het bod van SCi en wensen Eidos en haar aandeelhouders alle succes onder het bestuur van SCi."

Nu Elevation uit beeld verdwenen heeft SCi nu vrij baan. SCi heeft momenteel een bod liggen waarbij aandeelhouders voor elke zes Eidos aandelen, één SCi aandeel krijgen. Zoals gezegd heeft het bod de zegen van het bestuur van Eidos. Naar verwachting zal het bod binnenkort ook door de aandeelhouders van Eidos worden goedgekeurd.