1 min

Tags in dit artikel

,

Livingston, verhuurder van computersystemen, netwerkcomponenten en meetapparatuur, gaat de server- en storage-demopool voor HP Nederland verzorgen. HP is hierdoor in staat de levertijd richting klanten te verkorten, de kwaliteit te verbeteren en de flexibiliteit te vergroten.

De demopool van HP bevat server- en storage-producten die klanten kunnen testen voordat ze tot aankoop van het product overgaan. Een klant krijgt twee tot vier weken om te zien of het product binnen de huidige omgeving past. Livingston zorgt ervoor dat de apparatuur – mits op voorraad – binnen twee dagen wordt geleverd.

Remko Westrik, Product Marketing Manager Enterprise Storage bij HP: “Voor de overname door HP werd de server- en storage-demopool van Compaq door Livingston verzorgd. Na de overname door HP kwam de demopool bij de EMEA-organisatie te liggen. Dat leverde een aantal nadelen op, waarvan levertijd de grootste was. Vaak duurde het drie tot vier weken voordat een demopool kon worden geleverd. Om dit te verbeteren, hebben we besloten ook op server- en storagebied samen te werken met Livingston.”

Voorheen maakte HP al gebruik van Livingston voor onder meer de demopool voor PC-producten, zoals dekstops en notebooks.