1 min

Tags in dit artikel

, ,

Tijdens een discussie over beveiliging in Sydney heeft Microsoft gezegd dat Internet Explorer niet onveiliger is dan andere browsers en geen belangrijke functies mist.
Volgens Microsoft vormt de opkomst van Firefox geen bedreiging.

Ben English zegt dat Internet Explorer regelmatig strenge tests van de broncode ondergaat en dat hieruit de conclusie is dat het niet onveiliger is dan andere browsers.

"De browsers mist geen functionaliteit. Dergelijke functies als tabbed browsing (waardoor je via tabbladen meerdere sites in één venster kan bekijken zoals in FireFox) zitten gebruikers niet te wachten.

Steve Vamos, directeur van Microsoft Australië ziet Firefox niet als een bedreiging, meldde hij in diezelfde discussie. De mensen moet gewezen worden op alle functies die er in IE zitten.
"Ik ben het niet eens met het idee dat als er een product is met een functie die wij niet hebben, dat die functie dan ook belangrijk is. Dat is het niet. Het is alleen maar belangrijk als het iets is waar de gebruiker om vraagt. Er bestaan zat producten met opties die wij niet bieden. We hebben zat opties [in onze producten] die klanten niet eens gebruiken", ging Vamos verder.

"Microsoft kan snel en effectief op problemen inspelen als er iets mis zou zijn met bepaalde producten", aldus Vamos.