Brother en Y Soft centraliseren afdrukbeheer

Het afdrukbeheerplatform van Y Soft, SafeQ Integrated Print Management, wordt ingebouwd in de multifunctionele printers van Brother. YSoft SafeQ specialiseert zich in gecentraliseerd beheer van afdruk- en documentdigitalisatiediensten.

De samenwerking moet de productiveit, afdrukkosten en documentbeveiliging van bedrijven verbeteren. Het is een geïntegreerd platform en bedrijven kunnen op basis van hun behoeften de YSoft SafeQ-functies die ze nodig hebben, zoals zoals afdrukbeheer of scanworkflowfuncties, via afzonderlijke softwaremodules of pakketten toevoegen.

De Embedded Terminal van Brother sluit aan bij de Embedded Terminals van Y Soft, die de populairste merken ondersteunen, en geeft gebruikers toegang tot de meestgebruikte functies van YSoft SafeQ, zoals veilige pull-printing, productiviteitsverhogende workflows en het uitgebreid rapporteren voor monitoring en auditing.

Tevens kunnen gebruikers YSoft SafeQ Advanced Scan Workflows gebruiken, die de gebruiker ondersteunt bij de verwerking en levering van gedigitaliseerde papieren processen op vooraf gespecificeerde locaties. De scanworkflows maken gebruik van Optical Character Recognition (OCR) en indexregistraties, wat ervoor zorgt dat documenten gemakkelijker te vinden zijn.

“De compatibiliteit van Brother-printers met YSoft SafeQ stelt ons in staat ons aanbod van afdrukdiensten te verbreden en een verbeterde, flexibele, veilige en efficiënte oplossing voor bedrijven aan te bieden”, zegt Chris Marshall, directeur Business Printing & Solutions, Brother International Europe. “Deze samenwerking gaat in op de uitdagingen en vereisten waarmee ondernemingen worden geconfronteerd op gebied van afdrukservice, past zich aan hun behoeften aan en maakt bijgevolg belangrijke tijd en middelen vrij.”

“Bedrijven implementeren Digital Transformation-initiatieven om de productiviteit te verbeteren. Afdrukoplossingen en in het bijzonder geautomatiseerde scanworkflows zijn processen die aanzienlijke tijdwinst en een snellere marktintroductietijd opleveren”, vult Lukáš Maňásek, CEO van Y Soft, aan. “We zijn nauw afgestemd op Brother en bieden deze voordelen van afdrukbeheer en Document Capture wereldwijd aan bedrijven aan.”