1 min

Tags in dit artikel

,

Inleiding


Na iets minder dan een jaar is Simbin dan eindelijk met iets nieuws gekomen. Er werd veel gepraat over de nieuwe Lizard-engine die al een hele tijd klaar had moeten zijn, echter deze is nog steeds niet klaar.
Om de simulatiegekken op de wereld toch tevreden te houden kwam Simbin aan het einde van de zomer met deze add-on gebaseerd op Race 07, genaamd GTR Evolution.

Simbin wist dat vele mensen graag een opvolger voor GTR2 wilden hebben, én dat veel mensen graag een correcte Nordschleife op de pc wilden. Race 07 is geen spel voor de GT-liefhebbers. Waar Race 07 zeer competitieve WTCC-races biedt met een paar andere klassen als Formule BMW en Formule 3000, zijn de snelle auto’s, zoals de Chevrolet Corvette alleen in GTR2. Iedereen zal echter van de Nordschleife houden, en ik vermoed dat dit ook hét koop-argument van vele simmers zal zijn.

Ik kan nu al wel verklappen dat je GTR Evolution niet moet zien als een opvolger van GTR2. GTR2 richtte zich op een raceserie, waar GTR Evolution fictief is. De wagens bestaan wel echt, maar er is verder geen seizoen of echte coureurs.