2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Beste bezoekers en leden,

Zoals jullie merken heb ik braaf elke maand deze changelog gepost. Daarom herhaal ik nu even de afgelopen 3 maanden.

De puntenwinnaar van mei was DjRex (toen nog geen crewlid), hij heeft destijds gekozen voor een domeinnaam met hostingpakket van Dolphin Internet Services. Er is dus één pakket uit de prijzenpot gehaald.

De puntenwinnaar van juni was Killerboy4ever, hij heeft gekozen voor een Gyrotwister XBeam. Deze is verwijderd uit de prijzenpot.

De puntenwinnaar van juli zijn er eigenlijk twee. Volgens het puntensysteem is zadion-B puntenwinnaar. Echter melden CriminalSausage zich ook bij mij als puntenwinnaar. Er zou een fout zitten in het puntensysteem. Na een kort en heftig onderzoek bleek dit de waarheid te zijn. Eigenlijk was CriminalSausage dus de prijswinnaar alleen door een rekenbugje was zadion-B tot winnaar uitgeroepen (die was tweede). Omdat ik het sneu vond om één van de twee een prijs door hun neus te boren heb ik besloten ze maar beide puntenwinnaar te maken. Beide kozen ze voor een Gyrotwister XBeam, dus twee Gyrotwister XBeams minder in de pot. De bug is opgelost trouwens ;)

Inmiddels is Dolphin-IS al lang en breed verhuisd en heb ik de prijzenpot ook maar een update gegeven. Deze prijzen zijn dus vanaf deze maand te winnen. Nogmaals wil ik benadrukken dat het helemaal niet moeilijk is om puntenwinnaar te worden. Je moet alleen actief zijn! Voor meer informatie zie de punten pagina.

We hebben de volgende prijzen beschikbaar. De winnaar mag kiezen uit één van onderstaande prijzen. (Je wint dus niet al het onderstaande).

We hebben het volgende in de pot zitten:

Aangeboden door:

2 exemplaren van Archlord (PC/DVD).

Aangeboden door:

1 exemplaar van Star Wars Lethal Alliance (PSP).

Aangeboden door:
1 exemplaar van NFL Street 3 (PSP).
1 exemplaar van Burnout Dominator (PSP)
1 exemplaar van Medal of Honor Vanguard(PS2)
1 exemplaar van Harry Potter en de Orde van de Feniks (PS2)
1 exemplaar van Harry Potter en de Orde van de Feniks (Wii)
1 exemplaar van Harry Potter en de Orde van de Feniks (Xbox360)

Aangeboden door:
2x Gyrotwister XBeam

3x Tiny hostingpakket inclusief één .nl domeinnaam naar keuze voor de periode van één jaar. (Domeinnaam moet wel beschikbaar zijn uiteraard)

Dit waren alle prijzen die op dit moment in de prijzenpot zitten. Maar we doen ons best om deze uiteraard elke maand wat te laten groeien!

Klik hier voor meer informatie over het puntensysteem!

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine