1 min

Tags in dit artikel

,

Vandaag heeft Nokia een nieuw toestel bekendgemaakt, het zal de opvolger zijn van de Nokia C5-00. De C5-00 staat bekend om zijn lage prijs, het toestel zorgde daarom ook voor een groot succes voor Nokia. De C5-03 zal binnenkort al op de markt verschijnen voor een respectieve prijs van €170,-.

Nokia komt met een nieuw toestel, het gaat om de C5-03, het toestel wordt ook wel een budget-model genoemd. Het toestel wordt de opvolger van de C5-00 die een groot succes was voor Nokia. Symbian^1 zal het besturingssysteem zijn waar de Nokia op draait. Volgens Nokia kan het toestel met één acculading 24 dagen op standby staan. Ook Ovi Maps en de Ovi Store zal aanwezig zijn op de smartphone.

Het toestel beschikt over een 3.2-inch touchscreen, ook kan je gebruikmaken van WiFi en GPS. De C5-03 beschikt over een 5-megapixel camera en 40MB interne opslagruimte, deze is ook nog uitbreidbaar met een MicroSD tot 16GB. Standaard wordt er een 2GB MicroSD bijgeleverd.

Het toestel zal eind dit jaar op de markt komen, waarschijnlijk iets voor kerstmis, de adviesprijs van de C5-03 bedraagt €170,-. Het toestel is in de kleuren Graphite Black, Lime Green, Petrol Bleu, en Aluminum Grey verkrijgbaar.