1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Uit het abonnementensysteem van T-Mobile blijkt dat de volgende Android-smartphone, die verkocht gaat worden bij T-Mobile, de naam G1 Touch meekrijgt. Een anonieme tweaker liet dit deed eerder vandaag weten, maar inmiddels is het gerucht bevestigd.

Het toestel is nu officieel opgedoken in het systeem van T-Mobile. Het toestel zal dus binnenkort aangekondigd en verkocht gaan worden, zo lijkt de ervaring met de iPhone 3G S te leren. Het toestel gaat de naam ‘G1 Touch’ krijgen, maar hoe het toestel eruit ziet en wat de specificaties zullen zijn, blijft vooralsnog onbekend.

HTC is inmiddels druk bezig met zijn smartphone-divisie, er komen steeds meer Android-toestellen bij. Op 24 juni heeft HTC in Engeland een persconferentie gepland staan, waar zeer waarschijnlijk de nieuwe HTC Hero aangekondigd gaat worden. Hierover is echter nog niets zeker. De geruchten spreken nu over een smartphone die in zeven kleuren beschikbaar komt, maar geen fysiek QWERTY-toetsenbord zal hebben.

HTC heeft ook in Nederland een persconferentie aangekondigd. Deze zal op dertig juni plaatsvinden, in de persuitnodiging verwijst HTC expliciet naar Android, het lijkt dus voor de hand liggend dat HTC het over de toekomst gaat hebben, met betrekking tot de HTC Android-smartphones. Techzine zal eveneens aanwezig zijn bij deze persconferentie.