1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony Computer Entertainment heeft onlangs uit een persbericht laten weten dat het bedrijf van plan is om haar Playstation 3 in India af te gaan zetten. De gamesindustrie in India laat op dit moment namelijk een stijgende lijn zien volgens Atindriya Bose, die werkzaam is bij de afdeling van Sony Computer Entertainment in India.

Sony wil er voor zorgen dat er evenementen in India worden gehouden onder jongeren. Dit zou er voor moeten zorgen dat ze meer in aanraking komen met de PlayStation 3 en er dus gestimuleerd wordt tot het kopen van een PlayStation 3.

Sony laat ook doorschemeren dan het bedrijf van plan is om haar merknaam bekender te maken. Dit moet gaan gebeuren in de twintig grootste steden van India.
Bij sommigen onder ons gaat er nu waarschijnlijk al wel een lichtje branden, want India heeft enorme inwonersaantallen. Sony wil dit plan gaan realiseren door een overeenkomst aan te gaan met drie tot vier partners. Deze partners zullen naar gelang hun statistieken de producten verkopen van Sony.