1 min

Tags in dit artikel

, ,

Na vele merken zoals, Prada en Porsche, komt ook Levi’s met een mobiel telefoon. De telefoon is gemaakt voor jonge mensen, die veel van mode houden.

Het functionele aspect dat de essentie vormt van het merk Levi’s komt duidelijk naar voren in het compacte design van de telefoon en de stoere, met klinknagels bevestigde, stalen basis. Ook kunnen de gebruikers de mobiel aan hun broek vast maken, dit met behulp van een ketting.

"Technologie staat centraal in de hedendaagse jongerencultuur en mobiele telefoons zijn het ultieme accessoire", zegt You Nguyen, Senior Vice President van Levi’s Product.
"Het toevoegen van een mobiele telefoon aan onze collectie is een logische stap voor Levi’s, een merk dat er constant naar streeft om aan de wensen van jongeren te voldoen. Als pioniers van de verbinding tussen mode en technologie, wilden wij een accessoire creëren dat esthetiek met de eisen van de consument combineert. Wij zijn ervan overtuigd dat deze telefoon de belofte van het merk Levi’s gaat waarmaken."

De Levi’s telefoon is verkrijgbaar in chroom, zwart en koper. Ook zijn er stijlvolle en vrouwelijke ‘shiny silver’ en ‘shiny sand’ edities, deze worden voorzien van een beeldscherm met spiegeleffect, ontwikkeld voor de fashionata’s.

De Levi’s telefoon is onder licentie bij ModeLabs Group, gevestigd in Parijs. Hij zal vanaf september 2007 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde verkooppunten in Europa.