1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De Galaxy Tab 10.1 zal vanaf week 17 verkrijgbaar zijn in Nederland. Met deze datum zijn we bijna de eerste die van de tablet mogen gaan genieten. Enkel Portugal zal eerder zijn. Inwoners van dat land kunnen de nieuwe variant morgen al aanschaffen.

Ondanks dat Australiërs en wij Nederlanders de tablet al kunnen pre-orderen, kunnen de Portugezen als eerste gaan genieten van de nieuwe variant van de Galaxy Tab. De Honeycomb-tablet zal daar morgen over te toonbank gaan voor een prijs van net geen 600 euro. De prijzen bedragen 589,90 euro of 860 dollar. Deze prijzen zijn zonder een data-contract. Wanneer zo’n contract wordt afgesloten, zal de tablet ongetwijfeld minder kosten.

De tablet zal een Tegra 2-dualcoreprocessor aan boord hebben en zal beschikken over 1 GB aan werkgeheugen. Daarnaast zal het 10,1 inchscherm een resolutie van 1280 bij 800 pixels hebben. De Galaxy Tab 10.1 zal draaien op Android 3.0 met Samsungs eigen TouchWiz 4.0-interface. De verkrijgbaarheid vanaf week 17 zal inhouden dat de tablet op 1 mei verkrijgbaar zal zijn. Tot die tijd kan je hem alvast pre-orderen in de Vodafone-winkel.