2min

Tags in dit artikel

,

Onder de naam ‘Thortech’ gaat fabrikant GeIL (Golden Emperor International Ltd.) haar eigen ontworpen voedingen op de markt brengen. Momenteel liggen de voedingen bij de instantie die over de 80-plus-certificering gaat.


GeIL zal onder de naam Thortech proberen de voedingenmarkt te veroveren. Hierbij is het de bedoeling een goede en gerenommeerde naam neer te zetten die zich, net zoals bij het geheugen, richt op een nichemarkt en niet zozeer op het grote publiek. Er is met opzet gekozen voor een nieuwe naam in plaats van gebruik te gaan maken van de bestaande naam GeIL. "We zijn natuurlijk nieuw in de markt en we willen niet eventuele klanten afschrikken die wellicht in het verleden slechte ervaringen met GeIL gehad hebben", aldus Li-Chiang Wang van GeIL. Qua grootte wil het merk merken als Corsair evenaren, "(…) die doen eigenlijk niets bijzonders".

De kabels voor de modulaire voeding van Thortech.

Onbekende producent

De voedingen worden uiteraard niet gemaakt door Thortech zelf maar door een relatief kleine en onbekende fabrikant. Volgens Li-Chiang Wang is de fabrikant ook nieuw in de consumentenmarkt maar heeft al langer ervaring in de zakelijke markt. Het unieke interne design wat Thortech toepast op haar voedingen zijn volledig in eigen beheer ontworpen.


De voedingen beschikken vrijwel allemaal over een Gold-rating.
Prijzen zijn helaas nog niet bekend wel is bekend dat de producten halverwege dit jaar in productie zullen gaan en ten einde van juli of augustus dit jaar voor het eerst op de markt zullen verschijnen. In de tussentijd zal het bedrijf de producten blijven finetunen.