1 min

Als het aan Nolan North ligt, gaat er zeker een derde deel in de Uncharted-serie komen. North, die voor Uncharted 2 de voice-acting deed voor hoofdpersonage Nathan Drake, heeft dat in het officiële PlayStation Magazine laten weten.

Volgens North zou het financieel onverantwoord zijn om geen derde deel uit te brengen in de geroemde gameserie. North liet verder weten dat hij voor deel drie graag weer zijn stem zou willen uitlenen. Of North hiermee bedoelt dat hij het voor zijn eigen portemonnee financieel onverantwoord zou vinden als er geen derde deel uit zou komen is niet duidelijk, ontwikkelaar Naughty Dog heeft in ieder geval nog niet laten weten of het gaat werken aan Uncharted 3.


Wel heeft Naughty Dog op Twitter laten weten dat het momenteel werkt aan een update voor de multiplayermode van Uncharted 2: Among Thieves. Er is niet duidelijk wat de inhoud van die update is, mogelijk komen er nieuwe spelmodi en maps, maar dat weten we eind deze week pas zeker, dan komt de update namelijk uit.