2min

Tags in dit artikel

, ,

Ook deze week hopen we jullie zaterdag goed te maken met die grappige of innovatie gadgets. Beginnen doen we met een wasknijper met opslagcapaciteit, we gaan verder met de Ringshot en eindigen met een extreem handig horloge. Veel leesplezier!

Je moederbord in stijl laten drogen: de USB-wasknijper

Stel je voor: je waterkoeling lekt of je moeder slaagt erin je pc een wasbeurt te geven "zodat die stofbak weer netjes blinkt". Wat doe je dan? Laten drogen, natuurlijk! En waar kan dat beter dan aan de wasdraad? Omdat je dat natuurlijk in stijl wil doen, heeft ‘The Poor Life’ een nieuwe gadget op de markt gebracht: de Spinacz. Het gaat hier namelijk, wie had dat gedacht…, om een USB-stick in de vorm van een wasknijper. Binnenin de stick bevindt zich NAND-flashgeheugen, meer technische details zijn nog niet bekend. Ook over de prijs is niets geweten.

De meest handzame handkatapult ooit: de Ringshot

Handig voor op kantoor, voor in de les en ultra-nostalgisch, dat zijn de drie kenmerken die we kunnen toeschrijven aan deze gadget: een duimkatapult, die de naam ‘Ringshot’ meekreeg. Het ding is helaas nog maar een concept, dus noch prijs of andere specificaties (zoals de geheugencapaciteit of de rekenkracht van de processor) zijn bekend. Het is ook niet bekend of deze gadget ooit het daglicht zal zien, maar geinig is het in ieder geval wel. En onopvallend bovendien!

De multimediawereld om je pols: Luctor Media Watch

De Luctor Media Watch wordt door haar fabrikant gepromoot als het ultieme mediaspeeltje en dat wordt ook zo voorgesteld in het filmpje, onderaan dit artikel. Dit speciale horloge is voorzien van alles wat normaal gezien niet op een horloge aanwezig is: een 160 x 180-kleurenschermn, een MP3- en MP4- speler, een FM-radio, een luidspreker, een equalizer, een tekstlezer, beeldbrowser en zelfs upgradebare firmware. Te koop voor 99 euro.


Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, of heb je gewoon ergens een leuke gadget gezien, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets subforum. Dit was de Gadget Roundup
voor deze week, tot volgende week!