1 min

Tags in dit artikel

, ,

Xbox Live heeft er voor gezorgd dat sinds vandaag het Halo 3 Legendary map-pack aanwezig is op Xbox Live. Het map-pack beschikt over nieuwe mappen voor het spel die voor 800 Microsoft Points gekocht kunnen worden op Xbox Live.

Het map-pack zal bestaan uit drie nieuwe mappen die bespeeld kunnen worden, namelijk Avalanche, Blackout en Ghost Town. Alledrie de mappen hebben zo hun eigen manier van vechten. Zo is Avalanche een map die gebaseerd is op de klassieke Halo-map Sidewinder. Deze map heeft zijn oude vorm echter niet meer, want de map heeft nu de beschikking over nieuwe mogelijkheden die er nog niet eerder inzaten. Zo zijn er bijvoorbeeld aangepaste voertuigen en kun je gevechten uitvechten in grote gebieden die aanwezig zijn in de open lucht.

De tweede map in het Halo 3 Legendary map-pack is de map Blackout. Blackout is een remake van de map Lockout, die al eerder in Halo aanwezig was. Deze map heeft nu wel betere graphics dan voorheen, maar de voorzieningen in de map, zoals tunnels en platformen zijn nog steeds aanwezig in dezelfde staat.

De derde en laatste map is Ghost Town. In Ghost Town zijn er twee manieren van vechten. Je kan kiezen voor het vechten in kleine ruimtes, maar je kunt ook kiezen voor de lange vuurlinies. Deze mix van gevechtsstijlen zou volgens de makers van het map-pack voor waanzinnige gevechten moeten zorgen.