1 min

Tags in dit artikel

Vandaag, 08-01-2004, heeft RainStarr, een nieuw member maar goede bekende van Coen, ons op het idee gebracht om op Tweakzone Forum een subforum bij te maken. Het betreft het subforum "Fotografie" onder de categorie "Freaks". Op dit forum kan alles besproken worden over (digitale) fotografie en foto bewerking.

Het leek hem, en toen wij er van wisten ons ook, een goed idee om even proef te draaien met dit nieuwe subforum. Deze is vanaf vandaag te vinden op Tweakzone. Tevens werd mij gevraagd of hij dat mocht modereren. Dat leek me echter (nog) geen goed idee. Hij is een nieuw member, en er zijn al een stel nieuwe moderators aangenomen in december. Hij zal wel een oogje in het zeil houden in dat forum, maar gewoon als member. Tegen de tijd dat hij actief op het forum aanwezig is, en hij de gang van zaken onder de knie heeft, zullen we nog eens rond de tafel gaan zitten.

RainStarr, welkom als nieuw member. Laten we hopen dat dit idee aanslaat, en dat de members het ook een goede uitbreiding vinden.