HPE kondigt nieuwe generatie Modular Smart Array aan

HPE heeft zijn nieuwe generatie HPE Modular Smart Array aangekondigd: de HPE MSA Gen 6. Deze instap hybride-oplossing voor flash-opslag richt zich op prestaties en automatisering, zonder dat het al te veel hoeft te kosten. 

De gemiddelde kmo heeft een beperkt budget voor IT. De nieuwe MSA Gen 6 van HPE is daarom ontwikkeld om kleinere bedrijven zoveel mogelijk waar voor hun geld te geven. Bedrijven kunnen hun meest waardevolle data veilig opslaan en het tegelijkertijd toegankelijk maken voor medewerkers. 

“HPE heeft de MSA producten zes generaties lang constant gebouwd en verfijnd. De focus lag hierbij op de balans tussen prestaties en betaalbaarheid, maar ook eenvoud en gebruikerservaring”, zegt Chris Powers, VP en GM voor Big Data en Collaborative Platform Development bij HPE. 

HPE-MSA2060

“HPE MSA helpt kmo’s door de prestaties en automatisering te leveren die ze nodig hebben om hun bedrijf draaiende te houden. We zijn er trots op dat we onze gebruikers een betrouwbare en snelle oplossing bieden tegen een betaalbare prijs, zodat bedrijven hun klanten efficiënt kunnen bedienen.”

Functies van de nieuwe generatie Modular Smart Array

De nieuwe HPE MSA brengt de volgende updates met zich mee om het kmo’s gemakkelijker te maken:

  • Hands-free tiering voor efficiëntie van workloads met verbeterde prestaties en lagere wachttijden
  • MSA Data Protection Plus, wat alle schijven omvat en de algemene efficiëntie van het systeem verbetert
  • Verbeterde MSA Health Check tool om veelvoorkomende oorzaken van downtime te voorkomen
  • HPE Cloud Volumes Backup-integratie om gebruikers te voorzien van een laaggeprijsde route naar cloud-based bescherming van data

Volgens Sky Cumming, product manager bij Dicker Data, een IT-distributeur en HPE channel partner, is de HPE MSA ideaal voor klanten die een betrouwbare, simpele en goedkope opslag oplossing nodig hebben die past bij de moderne workloads. Ze willen hun opslag kunnen opschalen zodra hun behoeften voor prestaties en capaciteit groeien. 

“De auto tiering mogelijkheden bieden de prestaties die nodig zijn om de applicaties van klanten te ondersteunen. De archiefopslag biedt een flexibele oplossing op enterprise-niveau, maar dan voor een instapniveau prijs. De nieuwe HPE MSA Health Check tool beschermt tegen aanvallen en voorspelt storingen voordat ze plaatsvinden. Hierdoor kunnen kleine bedrijven zich richten op het laten bloeien van hun business, zonder zich zorgen te hoeven maken om hun IT-oplossingen.” Zo legt Cumming de nieuwe opties van de HPE MSA uit.