2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Er zijn opnieuw foto’s uitgelekt van nieuwe HTC smartphones. Het lijkt de laatste tijd eerder regel dan uitzondering dat dit gebeurt. Ditmaal dankzij de blog 911 Sniper. Deze laat foto’s zien van de HTC Rider en Kingdom.

De blog 911 Sniper beschikt schijnbaar over goede bronnen binnen HTC want dit is niet de eerste keer dat deze blog vroegtijdig foto’s van nieuwe nog niet aangekondigde HTC smartphones laat zien. Daarnaast heeft de blog in het verleden ook al verschillende malen haar hand weten te leggen op nog niet eerder gepubliceerde firmware’s, Radio’s en andere software. Deze keer gaat het om foto’s van twee nieuwe toestellen die de codenamen Rider en Kingdom dragen. Namen die nog niet eerder zijn opgedoken.

Ondanks dat er nog niet veel informatie bekend is weten we dat het bij bovenstaande telefoon om de Kingdom gaat. Deze smartphone zou een scherm hebben om en nabij richting de 4,3 inch met een resolutie van 960 x 540 pixels. Bij onderstaande telefoon gaat het om de Rider. Deze zou eenzelfde schermafmeting als de Kingdom hebben alleen zou de Rider een resolutie van 800 x 480 pixels hebben.

Zoals je ziet zijn de foto’s erg onduidelijk en is er nog erg weinig bekend. HTC draait de laatste maanden op volle toeren wanneer je kijkt naar het aantal aankondigingen van nieuwe telefoons. Het moet echter nog uit gaan wijzen of dit gaat zorgen voor betere verkopen of juist een verstrooiing van het merk.