1 min

Enige jaren geleden waren producten met het opschrift ‘Fatal1ty’, een verwijzing naar de nickname van de wereldberoemde Johnathan Wendel, zeer gewild en wijd verkrijgbaar. De afgelopen jaren hebben we echter weinig nieuws meer gezien, hier zou binnenkort verandering in kunnen komen.

Johnathan ‘Fatal1ty’ Wendel heeft namelijk een teaser op zijn website geplaatst. Op de afbeelding is een moederbord te zien met de bekende rode, witte en zwarte accenten. Het lijkt om een Intel-moederbord te gaan.

ABIT was voorheen het merk dat moederborden maakte in samenwerking met de beroemde gamer, maar dit merk is sinds eind 2009 van de markt gehaald door eigenaar Universal Scientific Industrial. De kans dat het hier om een ABIT-moederbord gaat lijkt dan ook bijzonder klein.

De kans bestaat dat het moederbord gezien de kleurstelling een bord voor de Republic of Gamers-serie van Asus is. Wendel gaf verder aan dat hij op het moment in Taiwan verblijft om zijn nieuwe producten te bezichtigen. Verder wordt er rekening mee gehouden dat dit moederbord werkt met de P67-chipset van Intel en dus overweg kan met de Sandy Bridge-processoren.

Techzine heeft Asus om een reactie gevraagd, zij zeggen hier in Nederland er nog niets over gehoord te hebben.