1 min

Tags in dit artikel

,

Asus heeft vandaag een nieuwe laptop aangekondigd. De laptop in kwestie is de Lamborghini VX6. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop geïnspireerd op het automerk.

De VX6 wordt uitgerust met een witte of zwarte finish. Onder de motorkap schuilt een Intel Atom D525 dual-core processor die actief is op een kloksnelheid van 1,83 GHz. De laptop is verder uitgerust met 2 GB DDR3-geheugen en een 320 GB harde schijf. Een ION 2 GPU met 512 MB dedicated geheugen neemt het grafische werk voor zijn rekening en presenteert dit op een 12,1 inch LED-backlit scherm met een native resolutie van 1366 pixels bij 768 pixels.

Overige features aan boord van deze laptop bedragen Ethernet, WiFi, Bluetooth 3.0, een 1,3 megapixel webcam, een kaartlezer, een HDMI-uitgang en USB 3.0-poorten. De accu van de laptop gaat bij gemiddeld gebruik volgens Asus zo’n 5,5 uur mee. Standaard wordt de laptop geleverd met Windows 7 Home Premium.

De prijs van de laptop zal zo’n 599 euro bedragen. Potentiële kopers zullen naar verwachting tot medio oktober moeten wachten om een model aan te schaffen.