1 min

Tags in dit artikel

,

Door een samenwerkingsovereenkomst tussen internetprovider Online en televisieaanbieder CanalDigitaal, is het voor consumenten voortaan mogelijk om bij Online een pakket aan te schaffen waar ook televisie bij zit. Televisie is een markt waar internetprovider Online niet in actief is, maar CanalDigitaal wel.

Het Internet-, Telefonie- en HDTV-abonnement is verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. Klanten ontvangen standaard digitale televisie, waar ook radio bij zit. Verder zit er telefonie in het pakket, alsmede een internetverbinding. Met deze zogenaamde ‘Triple Play’-pakketten willen beide bedrijven gaan concurreren met KPN.

Zowel René Tensen, commercieel directeur bij CanalDigitaal als Marcel Schaareman, marketingdirecteur bij Online, zijn erg blij met de regeling. Ze stellen dat overstappen nog nooit zo makkelijk was en dat het beste van beide werelden op deze manier gecombineerd wordt.

Het goedkoopste pakket gaat 45 euro per maand kosten. Klanten moeten nog wel eenmalig vijftig euro aan modemkosten betalen. Alle benodigde apparatuur wordt in bruikleen naar de klant gestuurd. De nieuwe pakketten zijn zowel via de website van Online, als via de website van CanalDigitaal, verkrijgbaar.