3min

Tags in dit artikel

, ,

Gamers moeten vaak lange uren maken om te levelen, clanwars uit te vechten of gewoon om te bewijzen dat ze de beste zijn in hun vak. We werpen in de gadget roundup van deze week daarom een blik op wat er allemaal bestaat aan gamevoer: we beginnen met een Headshot-energiereep, gaan verder met een Pac-Man-energiedrankje, werken verder aan onze roundup onder invloed van niet-hallucinogene paddestoelen en de overtollige calorieën van deze week werken we weg met de WiiGum. Veel leesplezier!

Headshot-energiereep

Veel gamers vreten zich tijdens LAN-party’s lam aan chips, frieten, maar ook energierepen passeren vaak de revue. Maar waarom zou je dat niet gewoon in stijl kunnen doen? Met deze Headshot-reep zul je je buren en hun buren en de buren van de buren (etc.) kunnen bewijzen dat jij de echte pro bent. Bovendien is de reep zoals dat hoort bereid met een explosieve combinatie van ingrediënten: chocolade, rijst, toffeevulling en guaranabessen gedrenkt in caffeïne. Dat staat niet alleen garant voor een nachtje slapeloosheid, maar eet een paar van die dingen en je mag zes weken naar de fitness om je overgewicht weg te werken. De repen zijn inmiddels al een tijdje uitgebracht en zijn te koop op dit adres.

Pac-man energiedrankje

En waarmee kun je zo’n overheerlijke energiereep doorspoelen? Juist, met een energiedrankje! Dat kan in stijl dankzij onze oude gele vriend Pac-Man, die met zijn honderdduizenden afgelegde kilometers per jaar vast weet hoe belangrijk het juiste energiedrankje is. Helaas is Pac-Man inmiddels getrouwd met Mrs. Pac-Man, waardoor we hem wat minder ten tonele zien verschijnen, maar hij heeft wel de moeite gedaan om het geheim van zijn kracht op de markt te brengen in de vorm van een energiedrankje. Per blikje werk je zo’n 110 kcal naar binnen en verdwijnt er drie dollar uit je portemonnee.

Mario-paddo’s

Paddo’s, nog steeds erg omstreden in Nederland, maar daar trekt Mario zich niets van aan. Onze guitige loodgieter werkt ze al jaren probleemloos naar binnen en vooralsnog heeft hij geen last van enige vorm van bad trips. Het geheim, zegt u? Zijn paddo’s! Die zijn namelijk helemaal niet gevuld met het chemische goedje waar je gaat van trippen, maar met snoepjes! Het enige dat Mario dus kan overhouden aan zijn paddo-avontuur is een sugarrush. Voor tien dollar heb je drie paddestoelen, gevuld met appel-, kers- en bosbessensnoepjes.

WiiGummiis

Je kent het wel: je hebt net drie uur staan zwoegen op de Wii Fit van je zus en de vele tientallen kilo’s die je in die sessie hebt verloren komen natuurlijk uit je lichaam in de vorm van enkele liters zweet. De geur in je kamer is niet meer te harden, maar de douche is op dat moment ook een beetje te ver weg, dus wat doe je: kauwgum eten! Als je namelijk genoeg kauwgum eet zal de muntgeur je lijfgeur neutraliseren, maar er speelt nog een interessant effectje mee. Een goeie dosis kauwgum (denk in vormen van één of meerdere pakjes), zal namelijk een laxerend effect hebben (echt waar!), waardoor je wel niet anders kunt dan je uit je luie zetel te bewegen. En nu je dan toch uit je zetel bent, kun je na je toiletbezoekje evengoed eens langs de warme stralen van de douche passeren. Wat ik met dit onzinverhaal wil vertellen? Er bestaan kauwgums die verkocht worden in een pakje in de vorm van een Wii-controller en je kunt het hier kopen voor 4 dollar per stuk.