1 min

Tags in dit artikel

, ,

Op eBay was een zeer opmerkelijke advertentie verschenen. Een moeder van 23 jaar en afkomstig uit Duitsland had namelijk haar baby te koop gezet op eBay. De vrouw moet nu per se naar psychologische testen toe, want men wil kijken of de vrouw het moederschap wel aankan.

De politie heeft bij de bekendmaking van de gebeurtenis meteen ingegrepen en is op onderzoek uitgegaan. Toen de moeder eenmaal was gevonden meldde ze aan de politie dat de advertentie op de veilingsite eBay een grap was. Zelf denkt de politie dat de vrouw iets met het smokkelen van kinderen te maken kan hebben en vanwege deze gedachte heeft de politie er voor gekozen om het 8 maanden oude kind dat op eBay aangeboden werd mee te nemen.

Verscheide mensen die eBay gebruiken hadden de advertentie al gevonden en een aantal van deze mensen had dan ook meteen contact opgenomen met de politie. In de advertentie stond dat de baby veel huilde en dat was volgens de moeder ook de reden van verkoop. Ook was het de bedoeling dat de koper de baby kwam ophalen. Het heeft in totaal zo’n twee uur geduurd om de advertentie van de site te halen.