1 min

Inleiding

De medewerkers van EA Sports hebben hun jaarlijkse programmeerronde qua voetbal weer afgerond, maar is het hen net zoals in voorgaande jaren gelukt om een prachtig voetbalspel neer te zetten voor het publiek? Waar het spel nu op lijkt is FIFA 12, met diverse verbeteringen en nieuwe opties die aan het spel toegevoegd zijn.

De vraag blijft dan natuurlijk in hoeverre EA voldoende heeft gedaan om de voetbalhartjes van de vele FIFA-fans weer een jaar lang te kunnen bekoren, totdat zij zich weer kunnen opmaken voor de uitgave van FIFA 14, waarin ongetwijfeld opnieuw vele zaken aangepast, verbeterd en toegevoegd zullen zijn.


Maar voor het zover is richten wij ons vizier eerst op FIFA 13, dat sinds enige tijd in de winkels ligt. In Techzine’s prijsvergelijker kan je de game natuurlijk ook al aantreffen. EA geeft FIFA 13 voor een groot scala aan systemen uit, wij beperken ons in dit geval tot de prijzen van de varianten voor de PC, PlayStation 3, Wii en Xbox 360. Je vindt deze games terug voor prijzen van respectievelijk 36,90 euro, 49,90 euro, 36,97 euro en 49,90 euro.

Techzine testte de PlayStation 3-versie van FIFA 13.