Poly onthult nieuwe hardware voor Microsoft Teams Rooms

Poly heeft een nieuwe reeks Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms aangekondigd. De verschillende hardware laat toe om makkelijk op te schalen voor vergaderruimtes van elk formaat.

Het gaat om drie nieuwe oplossingen in totaal. Poly G10-T is het basispakket voor klanten met bestaande audio- en videoapparaten die zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms. Het pakket voegt alleen een compacte pc (ThinkSmart Edition Tiny van Lenovo) toe om de software op te draaien en een klein 8 inch touchscreen voor de bediening.

Poly G40-T en G80-T vullen het basispakket verder aan met audio- en videohardware van de fabrikant, aangepast voor respectievelijk kleine tot middelgrote vergaderruimtes en middelgrote tot grote zalen. De native Microsoft Teams Rooms-ondersteuning wordt binnenkort ook uitgebreid naar de eerder aangekondigde Poly Studio X-familie van producten.

“De oplossingen van Poly bieden features zoals automatische groepsframing en speaker tracking. Daarnaast bieden ze naar eigen zeggen een clutter-free experience van begin tot eind, met eenvoudige installatie zonder zichtbare kabels en een makkelijk beheer ongeacht het formaat van de vergaderruimte.

De Poly Room Solutions for Teams Rooms worden in de komende maanden beschikbaar gemaakt voor de eerste markten, van zodra Microsoft de hardware voor Teams gecertificeerd heeft.