1 min

Tags in dit artikel

, ,

De Samsung SCH B500, het nieuwe en baanbrekende gsm-toestel van Samsung zal binnenkort te koop zijn in Korea. Baanbrekend? Jawel, want het apparaat heeft een camera aan boord van maarliefst 7,7- megapixel.

Op de foto rechts is te zien dat de lens een aantal centimeter uit het toestel kan schuiven en niet onder hoeft te doen voor een aantal echte compactcamera´s. De telefoon is dan ook volledig op de camera gericht en daarop afgesteld. Via de TV-out is het mogelijk de foto’s en opnames op het grote scherm te bekijken. Deze zouden dan ook van goede kwaliteit zijn. Met het grote scherm kunnen de foto´s optimaal bekeken worden en Digital Multimedia Broadcast zorgt voor de mogelijkheid om televisie te kijken op het apparaat. Aan functies die niets of weinig te maken hebben met het scherm of de camera is nauwelijks aandacht besteed.

Prijzen zijn op dit moment nog niet bekendgemaakt en om het apparaat te kopen zal je toch naar Korea moeten reizen, want het apparaatje is enkel daar verkrijgbaar. De vraag is echter of een 7,7 megapixel geen overkill is en of deze foto´s de kwaliteit zullen hebben van een normale camera.