Destiny vergroot marktaandeel in Nederland met nieuwe overname

Cloudtelecom-specialist Destiny neemt na Motto Communications nu ook DSD Business Internet in Nederland over. De Belgische communicatieaanbieder beschikt nu over een eigen netwerk en biedt zijn Nederlandse partners voortaan connectiviteit binnen FLUX via een kwalitatief netwerk in eigen beheer.

Vorig jaar startte Destiny zijn internationale expansie. In maart 2018 nam het Moto Communications over in Nederland omwille van hun FLUX-portaal. Met FLUX kunnen partners en resellers snel en eenvoudig oplossingen aanbieden aan eindklanten. Vandaag vergroot Destiny zijn voetafdruk in Nederland met de overname van DSD Business Internet.

Het past in de strategie van Destiny om op korte termijn te evolueren naar een omzet van 50 miljoen euro en om in meerdere Europese landen aanwezig te zijn.

FLUX

“We zochten bewust een connectiviteitsspeler om aan het FLUX platform te koppelen, zodat we één aanspreekpunt kunnen zijn voor cloudcommunicatie-oplossingen op de Nederlandse markt”, licht Daan De Wever, oprichter en CEO van Destiny toe.

“Verder willen we met deze overname onze Nederlandse partners nog beter bedienen door meer controle te hebben op de basis telecomdiensten en hun op een snelle, veilige én kwalitatieve manier connectiviteit aan te bieden via FLUX.”

Destiny wil uitgroeien tot een Europese onafhankelijke virtuele operator. “De koppeling van een portaal voor clouddiensten met een betrouwbare lokale operator zoals we dit nu in Nederland realiseren, is een model dat we in de toekomst ook in andere Europese landen willen toepassen”, licht De Wever toe.

“Het enige wat we moeten aanpassen is de go-to-market strategie, die verschilt immers per land. Tegelijk willen we onze positie op de Nederlandse markt nog verder versterken en verwachten we later in het jaar nog meer overnames in Nederland af te ronden.”

Gerelateerd: Destiny lanceert SmartMobile met uniek simabonnement