1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

AMD gaat volgende week in San Francisco de nieuwe APU met codenaam ‘Zacate’ demonstreren. Deze dual-core processor met 18 Watt TPD heeft een interne grafische kaart welke kan zorgen voor een leuke verbetering voor consumenten als het gaat om gebruikerservaring.

Deze ‘Zacate’ APU richt zich op de budget en mainstream notebook en desktop markt. De ‘Zacate’ zorgt voor een computer ervaring welke eerst alleen was weggelegd voor de high-end computers.

AMD gaat begin 2011 demonstraties houden voor consumenten zodat ze het zelf kunnen ervaren. AMD zet in op een breed segment van mainstream notebooks en desktops en de APU van AMD moet tot dit succes gaan leiden.

De Fusion APU’s van AMD zullen in staat zijn Full-HD online streaming te verwerken, en de meest zware multimedia taken. Verder is online gaming op hoge kwaliteit mogelijk, de ‘Zacate’ heeft ondersteuning voor DirectX 11. Als laatste gaat AMD laten zien dat de ‘Zacate’ APU in staat is het nieuwe snelle internet browsen aan te kunnen en zullen de prestaties gelijk liggen aan de huidige AMD- en Intel processoren.