2min

Tags in dit artikel

, , ,

De Zwitserse hardwarefabrikant Arctic, die onlangs een naamswijziging is ondergaan, heeft verschillende invoerapparaten geïntroduceerd, waaronder een ultra-slim toetsenbord en twee nieuwe gaming-muizen.

Het toetsenbord is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar en draagt K381 als productnummer. De K381 heeft afmetingen van 430 (L) x 115 (B) x 18 (H) mm en weegt 555 gram. Het nieuwe toetsenbord heeft een USB-interface en toetsen met een lage weerstand. Dit laatste zou moeten zorgen voor een comfortabele ervaring. De K381 krijgt twaalf office-knoppen mee en heeft een prijskaartje van 17.45 euro, exclusief BTW. Het toetsenbord is per direct verkrijgbaar bij de webshop van Arctic, dus hoogstwaarschijnlijk is die zeer binnenkort ook verkrijgbaar in de gewone winkels.

Naast het toetsenbord zal Arctic ook twee nieuwe gaming-muizen op de markt brengen, de M551 en de M571. Beide muizen maken gebruik van een USB-interface en een laser-sensor die tot 2400 dpi gaat. Daarnaast hebben beide muizen een special coating voor optimale grip en een koord met coating voor een betere duurzaamheid. De M551 heeft een LED die aangeeft wat de dpi is en gaat voor 17.90 euro van de hand.

De M571 gaat nog een stapje verder en heeft een extra knop en een aanpasbaar gewicht. De M571 is dan ook iets duurder met een prijskaartje van 20.65 euro. Beide muizen zouden rond september verkrijgbaar moeten zijn en krijgen twee jaar garantie mee van de fabrikant.