1 min

Tags in dit artikel

, ,

Thermaltake heeft een nieuwe midi-tower behuizing uit de Element-serie aangekondigd, namelijk de Element G. De behuizing is zowel zwart van buiten als van binnen en wordt verlicht door middel van kleurrijke ventilators.

De behuizing heeft volgens Thermaltake een goede airflow dankzij de zes ventilators: twee Touchcolor 200mm ventilators voor de voor- en bovenkant, één Touchcolor 230mm ventilator voor de zijkant en één 140mm ventilator voor de achterkant. Daarnaast kunnen er optioneel twee 60mm Turbofans worden bijgeplaatst aan de achterkant. De ventilators zijn verlicht door middel van LED’s. Deze LED’s kunnen op zes verschillende kleuren worden ingesteld met de multifunctionele knop die vooraan de behuizing zit.

De behuizing weegt 7,92 kilogram en heeft een afmeting van 480.0 (H) * 230.0 (B) * 521.0 (L) mm. Er is plaats voor drie externe 5.25"-, zeven interne 3,5"- en twee interne 2,5"-bays. Je kunt er een micro-ATX- of een ATX-moederbord in plaatsen.

Thermaltake heeft nog geen prijs en lanceerdatum van de behuizing vrijgegeven, maar hij zal naar alle waarschijnlijkheid snel in de winkels komen te liggen.

Meer informatie is te vinden op de site van Thermaltake.