Cegeka neemt Microsoft Dynamics 365-activiteiten over van CTB

IT-specialist Cegeka neemt de Microsoft Dynamics 365-activiteiten van het in Nederland gevestigde CTB over. Het twaalfkoppige team van CTB, gespecialiseerd in Dynamics 365 for CRM in de sectoren bouw en zakelijke dienstverlening, verhuist naar de Nederlandse vestiging van Cegeka in Veenendaal.

CTB gaat zich voortaan volledig richten op zijn oplossing genaamd P365. De oplossing helpt klanten om alle mogelijkheden van Microsoft 365 in te zetten om productiever te werken. Het bedrijf helpt technische en zakelijke dienstverleners om in Microsoft 365 productiever samen te werken, vóór en met hun klanten. Bovendien biedt P365 gebruikers ook de mogelijkheid om een kwaliteitsslag te maken. 

Beter inspelen op actuele vraagstukken

Voor wat betreft Cegeka past de overname geheel in de strategie om de Microsoft Dynamics -activiteiten verder uit te breiden. “Naast de uitbreiding van onze dienstverlening kunnen klanten rekenen op meer schaalbaarheid van het team. Hierdoor kunnen we nog effectiever inspelen op actuele vraagstukken in deze snel veranderende digitale wereld. De overname van activiteiten is voor ons een volgende stap om te kunnen blijven innoveren en sterke services aan te bieden aan onze klanten, in nauwe samenwerking met Microsoft. De cultuur van CTB, waarbij klantfocus en samenwerken voorop staan, sluit naadloos aan bij die van Cegeka”, aldus Arno Visser, Cegeka’s Global VP Business Solutions.

Voedings- en procesindustrie

Cegeka is als Microsoft Preferred (D365) Partner gespecialiseerd in de implementatie van Dynamics 365 for Customer Engagement, Finance & Operations/Dynamics AX en de overige Apps uit het Dynamics 365-aanbod. Het bedrijf focust zich voor deze diensten al meer dan twintig jaar op bedrijven die actief zijn in de voedings- en procesindustrie. 

Cegeka beschikt sinds dit jaar bovendien over het Inner Circle-label van Microsoft Business Applications. Dat is een onderscheiding waardoor Cegeka tot de wereldwijde top 1 procent van Microsoft Business Applications-partners behoort. 

Multi-cloudspecialist

Ook is het bedrijf Microsoft Powerapps-partner, wat de allround capaciteiten van het bedrijf met betrekking tot de Microsoft-cloud onderstreept. Cegeka is gespecialiseerd in multi-cloudoplossingen, cloud orchestration en outsourcing. Maar ook in de optimalisatie van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op de ontwikkeling en integratie van applicaties en platformen en helpt het klanten om relevant te blijven in een snel evoluerende digitale wereld.