2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week staat de Gadget Roundup volledig (nouja, voor twee derden) in het teken van de winter, met daarnaast ook een handige aanvulling voor de dagelijkse vaat! Veel leesplezier!

Boom! Headshot!

De winter komt er weer aan en wie dat niet gevoeld heeft, moet dringen zijn zenuwstelsel laten onderzoeken. Winter staat natuurlijk synoniem met sneeuw en het bijhorende sneeuwman maken. Zei ik sneeuwman maken? Ik bedoelde natuurlijk hardcore sneeuwbalgevechten houden. Alleen jammer dat jij altijd het onderspit moet delven tegen je kleine zusje, misschien moet je maar eens de Snowball o-Blaste overwegen. Drie compartimenten, automatische sneeuwbalvormer en een loop breed genoeg voor een stevige sneeuwbal die tot vijftien meter ver kan vliegen. Bovendien heeft deze sneeuwbalwerper geen batterijen of andere elektrische hulpmiddelen nodig, waardoor je altijd klaar bent voor de strijd. Te koop voor 30 dollar, maar met die investering spaar je wel enkele honderden euro’s aan ziekenhuisfacturen uit.

Handenvrij bellen?

En als je we dan toch beland zijn in de winter; kunnen we maar meteen overgaan tot het bespreken van deze gadget: een telefoon add-on die meer kost dan de gemiddelde telefoon. Dit paar handschoenen heeft namelijk ingebouwde speakers en een ingebouwde microfoon die je via Bluetooth aan je mobieltje koppelt. Op die manier ben je altijd en overal bereikbaar in de sneeuw, zonder dat je mobieltje kapot gaat door de vochtige omstandigheden waarin je hem (of haar) moet gebruiken. Verdere features zijn warme handen en een geplunderde bankrekening. Benieuwd of men in de skigebieden ook het handenvrij bellen gaat afkondigen, want dan ben je met deze gadget in ieder geval niet veel meer. Kosten 495 dollar. Per paar natuurlijk.

No more *blub*

De gemiddelde Techziner onder ons zal waarschijnlijk zonder slag of stoot toegeven dat hij/zij soms ettelijke uurtjes ononderbroken achter de pc doorbrengt. Daarbij wordt natuurlijk ook al eens een hapje verorberd, maar wat je vuil maakt moet je natuurlijk ook afwassen. Het wordt dan natuurlijk erg vervelend als je snel terug naar je computer wilt en al je bestek is gezonken waardoor je uuuuuuuuren moet zoeken op de bodem van je spoelbak…hieronder de oplossing.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!