1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf morgen zal de snelheid van het mobiele internet van T-Mobile verhoogd worden. Dit gebeurt terwijl de prijs gewoon gelijk blijft zodat T-Mobile-klanten er financieel niks van zullen merken.

Klanten zullen niks hoeven doen om gebruik te maken van het snellere internet, dit wordt automatisch door T-Mobile doorgevoerd. Eerder ging namelijk het gerucht dat hiervoor eerst een sms gestuurd diende te worden, dit is dus niet waar. Vooral het Pocket Internet Totaal-abonnement gaat erop vooruit. De snelheden hiervan zullen verdubbeld worden naar een downloadsnelheid van 128 kbps en een uploadsnelheid van 32 kbps.

Het Pocket Internet Totaal-abonnement is niet het enige abonnement waarvan de snelheid omhoog gaat. Klanten die twintig euro per maand betalen zullen vanaf morgen met 256kbps kunnen downloaden en met 64kbps kunnen uploaden. Het Internet Totaal-abonnement, van 50 euro in de maand, krijgt een downloadsnelheid van 512kbps en het Internet Totaal Plus-abonnement krijgt een downloadsnelheid van maximaal 3,6 Mbit.

In vergelijking met andere providers lijkt T-Mobile nog steeds erg duur. Het verschil zit hem echter in het datalimiet. Bij T-Mobile bestaat er namelijk geen datalimiet, wat bij de meeste andere providers wel het geval is.