1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Phillips heeft vandaag laten weten dat het door de Accor Group is aangewezen als leverancier voor flatscreens in de kamers van de hotels van de keten. In totaal gaat het om 480.000 kamers in een groot aantal verschillende hotels.

De Accor Group is één van de grootste hotelketens ter wereld en beheert hotels van Sofitel, Novotel, Mercure, Ibis, RedRoof, Formule 1 en Etap. Volgens Accor is de keuze voor Philips een logische: "Philips is een wereldwijde leverancier die de hotelmarkt begrijpt en naast een volledig productaanbod ook een eigen team heeft dat de logistiek, verkoop en service regelt. Dat is een must voor de hotelmarkt", aldus Joel Vatan van de Accor Group.

Philips zal de hotels voorzien van flatscreens uit haar nieuwe Hotel Flat TV serie, die een aantal handige opties bieden, waaronder een ingebouwde wekker, instellingen om het volume te beperken en opties om het menu te blokkeren. Tevens hebben de televisies het zogenaamde SmartLoader systeem, waarbij instellingen van de ene naar de andere televisie gekopieerd kunnen worden. Momenteel heeft Philips al zes miljoen hotelkamers van andere hotelketens voorzien van flatscreens, maar de deal die nu gesloten is, is volgens Philips één van de grootste leverantiedeals die het bedrijf tot nog toe gesloten heeft.