2min

Tags in dit artikel

, , ,

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de I-Trigue(tm) 2.1 3300 aan. Dit revolutionaire luidsprekersysteem van Creative paart vermogen en uitmuntende prestaties aan een rank, in het oog springend industrieel ontwerp. De I-Trigue 2.1 3300 is een elegante speakerset voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, innovatie en luisterplezier, een uitzonderlijk ontwerp en audio van topklasse.

Het Creative I-Trigue 2.1 3300 luidsprekersysteem is ontwikkeld voor gebruik met pc’s, Mac®-systemen, de serie Jukebox MP3-spelers van Creative, cd- of MiniDisc-spelers en andere geluidsbronnen. Het is een visueel uiterst aantrekkelijk systeem dat uitstekende prestaties biedt met zijn twee satellietluidsprekers van 9 Watt RMS en zijn houten subwoofer van 25 Watt RMS. Elke satelliet beschikt over een stevige, spuitgegoten metalen behuizing en drie uiterst nauwkeurige titanium drivers, die een grotere helderheid en betere kwaliteit bieden bij de geluidsweergave dan aluminium drivers. De subwoofer is uitgerust met een 6,5-inch lange driver en dubbele flared poort voor een helderder en krachtiger basgeluid.

"Deze luidsprekers zullen beslist de aandacht trekken omdat zij zo slank en stijlvol zijn", aldus Leonardo Colucci, Europees Brand Manager voor luidsprekers bij Creative Labs Europe. "Maar wat vooral indruk maakt, is de overweldigende geluidskwaliteit", zo voegt hij eraan toe. "We hebben dit systeem ontworpen ter verfraaiing van het bureau en als aanvulling op lcd-schermen, notebooks of tablet-pc’s… Bovendien wilden we geluid leveren met een adembenemende impact en zuiverheid."

De Creative I-Trigue 2.1 3300 biedt de breedste frequentierespons in zijn klasse, van 30Hz tot 20kHz. Dit resulteert in een ononderbroken geluidsstroom van de verlaagde bas, via het middenbereik naar de hoge tonen. De handige afstandsbediening is uitgerust met volume- en basregeling, een aan/uit-knop, een LED en een hoofdtelefoonaansluiting. De adviesprijs voor de Creative I-Trigue 2.1 3300 bedraagt EUR119. Het luidsprekersysteem is vanaf februari in de winkels verkrijgbaar.