1 min

Tags in dit artikel

OCZ geheugen

Na de onlangs gereviewde OCZ 600W StealthXstream werd het tijd voor iets waar OCZ oorspronkelijk mee begonnen is. Uiteraard zal het niemand ontgaan dat we geheugen bedoelen. Zo’n zestig procent van de totale verkoop van producten zit nog steeds in "High Performance Memory", gevolgd door "Consumer Memory" met 25%. Het door OCZ overgenomen "PC Power and Cooling" moet ervoor zorgen dat de 8% van de totale verkoop van voedingen gaat stijgen.

Meerder smaakjes en doelgroepen


Desondanks zal de grootste doelgroep voor geheugen nog steeds de tweaker zijn, er zijn maar weinig pc’s die met "OCZ value" reepjes hun ding doen. De jarenlange ervaring met geheugen zal ook dit keer goed van pas komen, de nieuwe FlexXLC modules kunnen watergekoeld worden voor de optimale prestaties. Wie geen waterkoeling heeft, zoals ik, kan ook prima met de modules uit de voeten aangezien ze extra grote heatspreaders hebben die prima met lucht gekoeld kunnen worden.


Potentie voor keiharde overclock en looks![/sub]

De OCZ FlexXLC serie is er in meerdere smaken beginnende bij de PC2-6400 CL4, daarna volgen PC2-6400 CL3, PC2-9200 CL5 en PC2-9600 CL5. Ik had het genoegen om de op één na goedkoopste variant te reviewen, de OCZ FlexXLC PC2-6400 CL3.

Table of contents