Ontdek wat IoT voor jouw bedrijf kan betekenen op 19 juni in Mechelen

Op woensdag 19 juni vindt de vierde editie van de IoT Convention plaats, in tandem met de vijfde editie van de Industry 4.0 Conference. Congrescentrum Lamot in Mechelen is die dag dé plaats om te ontdekken wat IoT kan betekenen voor jouw bedrijf en in contact te komen met de industrie. Techzine is mediapartner van het event en mag lezers een mooie korting aanbieden op hun ticket.

Met telkens bijna 1.000 bezoekers is de IoT Convention de grootste IoT-conferentie van de Benelux. Bedrijven, overheden en dienstenorganisaties maken kennis met experten en ontdekken er de laatste trends. Dit jaar slaat organisator Brewery of Ideas de handen in elkaar met 3IF.be om op dezelfde dag ook de vijfde editie van de Industry 4.0-conferentie te hosten. IoT heeft immers een enorm potentieel voor de maakindustrie.

“Machine-to-machine-communicatie bestaat al twintig jaar en toch is de echte opmars van het Internet of Things nog maar net begonnen”, zegt Gert Pauwels, Sales en Marketing Manager M2M/IoT bij Orange. Hij is één van de sprekers op de IoT Convention. “We verwachten nu de creatie van nieuwe ecosystemen, onder invloed van innovatieve start-ups, om te antwoorden aan de vereisten van nieuwe business-kritieke applicaties, die we tot nu toe niet konden realiseren.”

Een volledig overzicht van alle sprekers vind je hier. Naast interessante expertsessies en netwerkmomenten, zal je het potentieel van IoT ook zelf aan den lijve kunnen ondervinden. Alle deelnemers ontvangen een op IoT-technologie gebaseerde toegangsbadge op hun smartphone, om zichzelf aan te melden bij aankomst op de conferentie. E-mails, tickets en QR-codes zijn daarmee overbodig. De oplossing werd ontwikkeld door IxorTalk


Internet of Things Convention Europe & Industry 4.0 Conference vinden plaats op woensdag 19 juni, in congrescentrum Lamot in Mechelen. Deelnemers zijn welkom vanaf 8:30 en de conferentie zelf start om 9:30. Geïnteresseerden kunnen nu profiteren van een Techzine-korting op hun ticket via onderstaande link:

Klik hier en geniet van een mooie korting op je ticket!

 

Meer informatie, een agenda en overzicht van de sprekers vind je op www.iot-convention.be. Techzine is mediapartner en zal verslag uitbrengen op het event.