Basware voegt meerdere oplossingen toe aan Microsoft AppSource

Basware biedt zijn Accounts Payable Automation, Procurement- en e-Invoice Sending and Receiving-oplossingen aan via Microsoft AppSource. De online applicatie-marktplaats geeft gebruikers wereldwijd toegang tot gespecialiseerde software.

“Als wereldwijde leverancier van networked source-to-pay-oplossingen zijn we verplicht onze oplossingen aan toonaangevende ERP’s aan te bieden, waaronder Microsoft Dynamics 365”, aldus Ilari Nurmi, senior vice president van Business Development and Alliances bij Basware. Hij laat weten tevreden te zijn, dat Basware als Microsoft Gold Partner de mogelijkheid heeft de oplossing via Microsoft AppSource beschikbaar te stellen.

Klanten van over de hele wereld vinden op eenvoudige wijze in Microsoft AppSource partneroplossingen  die naadloos aansluiten op Microsoft-oplossingen die zij reeds gebruiken. Dat beweert Chris Dial, senior director ISV Lead, OCP West-Europa bij Microsoft. Oplossingen van Basware passen volgens Dial dan ook goed binnen de online marktplaats.

Accounts Payable Automation

Baware omschrijft de Accounts Payable Automation zelf als een oplossing die de factuurverwerking van de crediteurenadministratie vereenvoudigt en versnelt. Organisaties zouden mede hierdoor kunnen overstappen naar een papierloze crediteurenadministratie. Naast ook de mogelijkheid om het AP-proces te versnellen door het minimaliseren van foutieve factuurdata, touchless factuurverwerking met of zonder PO-nummer en het vereenvoudigen en versnellen van afwijkende factuurverwerking.

Basware Procurement is volgens het bedrijf ontworpen om organisaties te ondersteunen bij de transitie van inkoop naar een makkelijke, consumentachtige winkelervaring. Dit zou bijdragen aan de eindgebruikersadoptie, voor minder ongecontroleerde uitgaven zorgen, en organisaties helpen te voldoen aan gestelde regels en eisen. Met Basware Network kunnen organisaties naar eigen zeggen snel, eenvoudig en foutloos orders, facturen, creditnota’s en catalogi verzenden en ontvangen.

Basware e-Invoicing Sending and Receiving

Het derde product, zoals nu ook te vinden in Microsoft AppSource, betreft Basware e-Invoicing Sending and Receiving. Een oplossing die het naar eigen zeggen mogelijk maakt wereldwijd via één verbinding zekelijke e-factureren te verzenden en te ontvangen. Een proces dat volgens Basware eenvoudig en kostenefficiënt is.

Naast Microsoft beschikt Basware zelf ook over een online Marketplace. Het bedrijf introduceerde de markplaats oktober vorig jaar, als onderdeel van Basware Purchase-to-Pay. De Marketplace moet het eenvoudiger maker voor bedrijven om goederen en diensten bij voorkeursleveranciers af te nemen. Kopers kunnen de Marketplace gebruiken om in contact te komen met bestaande leveranciers. Zij kunnen eenvoudig al hun producten en diensten op één plek beheren en beschikbaar stellen voor meerdere afnemers. Zo hoef je niet langer meerdere prijslijsten bij te houden.

 

Gerelateerd: Artificiële intelligentie maakt overal het verschil, ook in facturatie