Techzine België verwelkomt Michaël Aussems als nieuwe redacteur

Vandaag verwelkomt Techzine België Michaël Aussems als nieuwe vaste redacteur. Na een succesvol 2018 waarin de website een sterke groei kende, is die versterking nodig. Zo kunnen we onze focus op kwalitatieve meerwaardecontent behouden.

Sinds de start van Techzine België in februari van vorig jaar kende Techzine.be een sterke groei, die zelfs onze verwachtingen overtreft. Intussen kunnen we trots zijn op meer dan 80.000 maandelijkse pageviews afkomstig van 35.000 trouwe lezers. Omdat we hen de kwaliteit willen blijven bieden die ze verdienen, was versterking nodig.

Daarvoor kwam Techzine al snel uit bij Michaël Aussems. Hij schreef het afgelopen jaar al enkele diepgravende achtergrondstukken voor de website, en is geen onbekende in de Belgische technologiejournalistiek. Michaël was actief als hoofdredacteur van Smart Business, en schreef daarvoor als senior redacteur voor ZDnet.be, PC Magazine, Clickx en Techpulse.be.

Achtergrond en meerwaarde

Voor Techzine zal Michaël doen wat hij liefst doet: IT-nieuws brengen vers van de pers, gekoppeld aan diepgravende achtergrondinformatie. Verwacht je dus aan nog meer unieke long reads waarin we nog meer zullen focussen op de impact van nieuws en trends op de Belgische KMO’s en enterprises. Met de uitbreiding van het redactieteam bouwen we verder richting ons doel: dé referentie worden voor zakelijk IT-nieuws in ons land.

Natuurlijk zetten we ook de intense samenwerking met de collega’s van Techzine.nl verder, en blijven ervaren freelancers een essentieel onderdeel van de strategie van Techzine.be

Geef Michaël Aussems alvast een warm welkom op LinkedIn of Twitter!

Volg Techzine België op de voet via LinkedInTwitter en Facebook, of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrieven.

 

Ontvang alle achtergrondverhalen en het laatste IT-nieuws.
Waarop wil je graag een GRATIS abonnement? *